Vendégházunk

Ezen a csodálatos vidéken ahol annyi látnivaló van, azon belül is Füzéren alakítottunk ki vendégházunkat. A teljesen akadálymentesített ház egy 2 illetve 4 férőhelyes háló szobából áll, melyek pótággyal 2-2 fővel bővíthetők. A szobákhoz külön fürdőszoba tartozik, amelyikből az egyik mozgáskorlátozottak részére lett kialakítva. A kényelmes nappaliban és a teljesen felszerelt, modern konyhában mindenki otthon érezheti magát.

A hátsó udvaron felújított csűrben található kemence, mellyel a vendégek kulináris igényeit igyekszünk kielégíteni. A természeti adottság, a vonzerő, az épített környezet, viszonylag széles lehetőséget biztosít a szabadidő eltöltésére.
A konyhakert, a gyümölcsös fontos kínálati elem. Az itt megtermett zöldség, gyümölcs a vendégek szálláshely ellátására is felhasználható, melyet a
 szintén felújított nyári konyhában dolgozhatnak fel.

Szeretnénk megismertetni vendégeinket a népművészeti és kézműves hagyományokkal, mint például a szövés, hímzés, a népi kismesterségek között mézeskalács készítéssel, a kosárfonással, a gyógynövények felhasználásával. Mindezek mellet olyan szolgáltatást szeretnénk nyújtani, amelyek a tájra jellemzőek sajátos hangulatúak. A telepüésen évente több alkalommal rendeznek hagyományőrző és kulturális napokat, melyek közül mindenki talál maga számára izgalmas programot.

Remélem sikerült felkelteni az érdeklődését, bízom a mielőbbi találkozásban.


Szabadosné Bercsényi Mária
vendéglátó